Wie is?

Tichelaar Schilderwerken is een éénmanszaak, genoemd naar en gerund door Peter Tichelaar. Peter TichelaarTichelaar, die het bedrijf ruim acht jaar geleden heeft opgericht, is een schilder in hart en nieren. Na de middelbare school volgde hij de MTS-schilderrichting op de CIBAP in Zwolle. Vervolgens doorliep hij de HEAO, maar na verschillende kantoorfuncties constateerde hij achter zijn bureau dat hij het liefst een vak met zijn handen wilde uitvoeren.

Bijzondere mix

En zo geschiedde. Al met al is Peter Tichelaar net als zijn bedrijf e
en bijzondere mix van praktijk, commerciële dienstverlening en techniek. Wilt u graag eens met hem kennismaken om erachter te komen wat hij voor u kan betekenen? Klik dan hier voor een afspraak. De adresgegevens en het B.T.W.- en K.v.K.-nummer van Tichelaar Schilderwerken vindt u hier.

Tichelaar Schilderwerken is een 1 persoons, zeer flexibel, competitieve onderneming die met u meedenkt. De diensten die aangeboden worden zijn op het gebied van schilderwerk, houtrotbestrijding, wandafwerking en glas.

8 jaar dag in dag uit werk hebben en werk houden is knap in deze markt met veel competitie, werkers met lage lonen en een nimmer wegebbend gevoel van economische crisis.

Met ongelimiteerd plezier en veel passie wordt elke klus voortvarend aangepakt uitgezonderd het budget. In elk opzicht ook financieel probeer ik het uiterste uit de situatie te halen.